Oambitiösa fikor gånger två och en ny dag i skolan. Nya krafttag!

Om bara någon betalat mig för var gång jag fikade så skulle jag varit miljonär - nej - miljardär. Det skulle varit så perfekt! Istället för att bli pank skulle jag bli rik. Tänk då också om kakorna var nyttiga? Jag skulle varit hälsocoach nr 1! Perfekt!

Synd att det inte är så bara.

Idag var första dagen i skolan. Dygnsrytmen jag fått under sommarlovet börjar göra sig påmind redan. Att äta frukost kl 06.00 och lunch 11.00 kändes grymt tidigt och underligt alltihopa. Kl 11 borde det vara frukost ju.
Och vi slutade skolan halv tio. Sjuktsjuktsjuktsjukt. Tio??? Då ska man ju sova. Istället fikade vi i väntan på att våra matkort skulle fungera. Jag vet. Big chocker. Fikabilderna bara ramlar in.

De första bilderna här är från Espresso House på knutan igår. Ja, vi var på två olika Espresso House igår. Men det var mysigt. På fik bara är man.

På Espresso House idag efter skolan. Vi pratade om trollkarlar och killar mycket.

Helsingborg i mitt hjärta!

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://yumejewelry.blogg.se/ Kolla gärna in den här sidan! Den är full av smycken som en tjej har gjort själv hemma i sitt hem. Dom är jätte fina. :D Skriver ni att ni hittat sidan pga mig så blir jag jätte glad. (inget måste!) Hoppas ni hittar något! Tack för mig! / Märta http://www.maerta.blogg.se



Kika gärna in min blogg och lämna en kommentar också :) Och förlåt om ni fått det här tidigare, det är bara att radera och låtsas som ingenting!



Blogg: http://.maerta.blogg.se

2010-08-25 @ 15:41:11
URL: http://maerta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0