Nu ska jag fotografera som de gjorde på "den gamla goda tiden"

Jag har fått tillstånd från Jan att låna hans gamla Minolta! Och han har äldre kameror också! :D Är riktigt glad just nu. Den verkar fantastisk.
Nu behöver jag bara en scanner... Både tjusningen och det dåliga med analoga kameror. Sen behöver jag ett stativ - till min vanliga systemkamera Nikon D3000. Känner nästan tyngden i plånboken lätta obehagligt bara genom att tänka på allt jag behöver och vill köpa...

Början på Fortsättningen

"Min riddare i skinande rustning hade kommit för att rädda mig – och han hade viskat i mitt öra och orden som kittlat de pyttesmå håren i örat hade blivit Början på Fortsättningen."


"It's a little bit like sun when your smile is focused on me"

Är helt lost i "Oh Laura"s sköna låt "Raining in New York". Den är underbar!

Låten finns också på min spellista på Spotify som jag länkade till i mitt föregående inlägg. :)

Ni kommer inte längre än till omslaget

Sitter och dricker kaffe med mjölk och myser medans jag lyssnar på Viktoria Tolstoy. Jag tror att jag har länkat till den här listan innan men för säkerhets skull, här är den igen: underbar musik

Tankar som går genom mitt huvud klockan 01.32

Klockan är halv två. Lyssnar på Bon Iver. Kollar på underbara, franska bloggar och ser det franska språket som ett intressant kodspråk som jag låtsas att jag förstår. Önskar er där ute något fantastiskt - allt ni önskar er.
Känner mig konstigt nere på grund av jordbävningen i Chile. Blir det 2012 ändå? Jag skulle föredra om naturkatastroferna slutade nu.

Hur kommer nästa vecka bli? Kommer det bli drama och turbulens eller planlöst och tröttsamt tråkigt? Mycket läxor? Hoppas verkligen att det blir bra med klassdelningen. Jag kommer sakna min energiska klass. Hur blir gruppindelningen? Kommer FN-rollspelet bli jobbigt, pinsamt, roligt, intressant..?

Var befinner jag mig om tio år? Jag vill göra så mycket. Kommer jag ha hunnit med det väsentligaste eller kommer jag vara fast här, på samma plats om 20, 30 år då med ett jobb jag vantrivs med och barn som aldrig tycks göra som jag säger? Hur kan hjärnan kännas så tom men ändå vara så fylld med tankar?

Backstage - don't put beauty to sleep instead wake up and feel beautiful


En dag med shopping och ett möte med en trollkarl

I fredags i Malmö hände det en del! En fransk trollkarl kom t ex fram till oss när vi satt och åt thai-mat på Gustavs Torg mitt i Malmö och gjorde ett korttrick! Först kom han fram för att fråga om vägen till Entré och en stund senare kom han fram igen och gjorde korttricket. Så himla kul! :) Jag gillar när folk vågar vara så där utåtriktiade och sköna. En av anledningarna till att jag vill utomlands - hela atmosfären är mycket mer avslappnad när folk vågar lite mer.
Sen blev det ju såklart shopping och efter shoppingen var vi alldeles SLUT och satte oss på ett Waynes Coffee eftersom varken jag eller Anna fick några "bra vibbar" av det Espresso House där vi först gick in. Det är underligt på Waynes Coffee - där går det att få kaffet i tre storlekar. Jag tänkte mig den stora som en stor på Espresso House och beställde den - en stor Latte på Waynes Coffee visade sig vara en smärre liter..! Men kladdkakan - den var gudomlig. :)
På Waynes Coffee satt vi en stund och klagade över våra krämpor och fysiska besvär, om skolan och om mycket mer. Det behövdes! Lite klag ibland får det vara annars är det svårt att vara positiv när det väl gäller. Bäst att få ut allt det negativa på en och samma gång!
Men man kan vara negativ och må dåligt men ändå ha kul - så länge man har en kamera. Kameran är ett bra distraktionsmoment.
Efter Malmö åkte vi hem till mig, åt pizza och fixade oss snygga. Att känna sig fin ger en kick för självförtroendet och man blir gladare och mår bättre i allmänhet - så det är helt okej att sminka sig fint fastän man bara ska hem och sova! :D 

Anna

Josse

Kolla stor kopp!

På morgonen vill jag sova i soffan med en kopp te bredvid mig

Att vakna tidigt innefattar någon slags hat/kärlek för mig. Jag älskar lugnet och tystnaden med morgonen och vetskapen om att det nästan bara är jag som är vaken. Den känslan är underbar, och jag vet inte riktigt varför.
Jag avskyr dock att stiga upp - vilket jag tror de flesta gör. Men jag har en känsla av att jag är värre än de flesta - den enda gången jag vaknat upp på riktigt, rikigt snabbt är i Göteborg då Josefines väckarklocka på hennes mobil ringde. I vanliga fall tar det ca en timme för mig att vakna - minst. Att vara upp sent är också något jag älskar! På lovet är 03.00 en bra tid för mig att sova. Samma känsla av att de andra flesta människor sover.
I vilket fall så sitter jag här nu - klockan är tio i åtta och jag är vaken. Om en halvtimme ska jag sticka till bussen och sen ta tåget från Knutpunkten till Malmö med Josefine och Anna. I Malmö ska vi förhoppningsvis shoppa. God morgon, jag hoppas du får en underbar dag!

Chocolat

En av mina favoritfilmer. Jag tycker den är så himla fin! Fylld med choklad, utspelar sig i en liten fransk by, underbara skådespelare (Johnny Depp!), skapad av svenske Lasse Hallström och har mycket fin musik!Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild(Alla bilder tagna från screencapheaven.com)

"Moderniteter blandat med URtiden"


När jag är ensam hemma stör jag grannarna med musik på högsta volym

Vad gör jag när jag är ensam hemma? Jag har disco och dansar tango med mitt kamerastativ.


Och jag ska slänga jättemycket kläder över hela golvet

God morgon alla! Nu vankas timmar med klädutryckning ur alla små gömmor för att finna tre ombyten till modellfotograferingen idag. Och det kommer ta timmar! Ses snart. Önska mig lycka till. ^^
Två små bilder på systern min från i Höstas. Litet ombyte till alla vinterbilder - OMG OMBYTE - måste dra.

Budget!

Jag brukar ju inte lägga ut bilder på vad jag köpt för kläder, men nu tänker jag göra ett undantag eftersom jag för första gången någonsin handlat ett plagg second hand! ^^ Anledningen till att det är så speciellt är för att det är väldigt budget att handla second hand - vilket är bra för min plånbok. Den här skjortan kostade 20 kr! S j u k t. Det är ju typ, som ett, stort marabou-choklad!
Imorgon ska jag på modell-fotografering. Jag tycker det är jätteobehagligt att stå framför en kamera i vanliga fall och jag har alltid en förmåga att stelna till som en pinne. Hoppas det går bra!

En gammal skrotbil mitt ute i ingenstans

Igår åkte jag pulka och grillade korv med mamma och hennes gubbvän ute i skogen vid Söderåsen. Det var rätt så mysigt, men riktigt kallt. I alla fall så var där en gammal skrotbil aka. hem åt något slags litet djur, kanske en sork. Såg bilen som riktigt inspirerande - här kommer två foton från bilen! :D

I min fönsterkarm

De som känner mig vet att jag är en saksamlare. När jag är ute någonstans - på loppis, i en vanlig affär eller när vi flyttar farfars gamla saker och då han ska slänga eller auktionera ut hälften av vad han äger - så kan jag plötsligt se någonting helt random som jag fastnar för direkt och utbrista: "Åååh, den hade passat i min fönsterkarm!"

Drömmer - klarvaken

Klockan kvart över två på natten ligger jag och drömmer, fast inte sovande. Jag drömmer helt enkelt bara, om triviala saker - livet, framtiden. För just nu är det inte så väldigt viktigt som folk hela tiden vill få det att vara. Bara trevligt.
Jag vill så gärna tro att vi alla har ett val - att man inte behöver bli pessimistisk med åldern. Ungefär det tänker jag på just nu.
Musiken hörs i lurarna. Det är ganska så underbart att inte precis ha någonting att oroa sig över, inte något som får mig att må illa var gång jag tänker på det. Jag har inget sånt. Hela jag är bara trött, på ett skönt sätt.


"Sister, you've got so much to live for"

En skiva med bra låtar...
Thank You For the Music


En kväll med kräng i centrum

Lite försenat men bättre sent än aldrig, eller hur? ;D
Jag älskar det här med att vara spontan och leva i "Carpe Diem" - ett uttryck som vi pratat ganska mycket om i skolan, skrev till och med en kort uppsats på en och en halv sida om just Carpe Diem. ;) Carpe Diem kan låta som en klycha men den gången då man verkligen börjar lyssna och förstå dess innebörd kan det förändra ens liv. Kolla på "Yes Man" om du vill bli peppad till att bli spontan - själv tycker jag att jag borde visa den filmen för min mamma.
I alla fall så var jag, Josefine och Anna lite spontana och bestämde oss när vi satt på "Thai Corner" och åt att vi skulle göra Toblerone Fondue och hyra film. Hur gott ser det inte ut även innan vi smälte chokladen och la upp allt i skålar? :)
Innan toblerone-fonduen drack vi Vanilla Latte och efter toblerone-fonduen åt vi pizza och kollade på en film med riktigt dålig humor.  


Fredagen som spenderades utan spyor

Igår startade jag, Josefine och Anna lovet på bästa möjliga sätt - med TOBLERONE FONDUE hemma hos Anna! Jag har ingen tid just nu så här kommer en liten bild - fler kommer senare under dagen. :) Det var i alla fall den bästa kvällen på väldigt, väldigt länge.

Sagolandskap

I morse var allting vitt. Till och med luften var vit.


Livet är en underbar, irriterande röra

-

Kanjagkanske

...För att även fastän livet varit blandat med upp och nergångar, turbulens, på sistone - så har jag aldrig älskat att leva mer.


Vid min skola

Vid min skola ligger mest begravningsbyråer och secondhand-butiker. Sen finns där några caféer, en kult-bio ner för gatan, en sushi-resturang jag otroligt nog aldrig besökt, ett gym men om man går ca 100 meter åt vänster två.


Jag vill...

Jag vill stå i köer och trängas bland svettiga, trötta människor. Jag vill känna doften av flygplats och doften av frihet. Jag vill se ut genom flygplansfönstret, känna pirret i magen - och le...
Plats - teneriffa


När inspirationen tänds

Trodde faktiskt att jag inte skulle hinna göra så pass många tal som jag faktiskt hann innan jag fick tag på kameran och började inse att min mattebok är så mycket mer än bara siffror.

Det skulle bli ett hjärta. En aning missbildat. :)


Tack<3

Tack till mina underbara vänner Josefine och Anna-Sofia - för att ni lyssnar, stöttar och ger råd. Tack för våra fikor - att hoppa över så lite som en veckas fika gör mig en aning panikslagen. Tänk om jag aldrig bytt klass - tänk om jag aldrig lärt känna er???

Kramar till alla frusna

Sitter och tänker på hur jag inte vill stiga upp ur sängen medans snön faller utanför fönstret. Det är konstigt att det snöat så hemskt mycket det här året. Har aldrig varit med om något liknande (i alla fall inte så att jag minns.) Nu måste jag nog ändå slita mig från datorn och motvilligt dra iväg ut i kylan till bussen. Om man bara haft, lite, lite feber...

Valentines Day

Alla hjärtans dag tillbringades tillsammans med två väldigt fina personer - nämligen Josefine och Anna. Först så åt vi på Haket och efter det drog vi till bion där vi såg på Valentines Day. En del skrattattacker under den filmen! Särskilt när Heather skulle ta telefonen när hon sprang på löpband. Sjukt kul. ^^ Det var en sak jag faktiskt älskade med den filmen - att de gjorde bort karaktärerna lite då och då! Lite klumpiga - lite mänskliga. Älskar det.
Taylor Lautner... Å! Är otroligt löjlig gällande honom! Jag blev sjukt avundsjuk på Taylor Swift när hon hånglade runt med honom. Men de var faktiskt ganska söta tillsammans.
Valentines Day - kanske inte världens "WOW"-känsla men nog så gullig. Sevärd! :)

Två underbara vänner. :)


Underbar kompis-blogg-kväll

Kommit hem efter en kul kväll och morgon med Katarina. Igår kväll tillbringades dock framför våra datorer då jag skulle hjälpa Katarina med designen till hennes blogg.
Det var i alla fall riktigt mysigt och trevligt hos Katarina! Vi snackade och snackade och klockan halv ett skulle vi titta på "Fame" som jag tagit med mig - men det dumma var ju då att fodralet var tomt. Ibland kan jag vara lite väl tankspridd. Dessutom glömde jag fodralet hos henne när jag åkte hem idag och det är en hyrfilm. Haha ;) Jaja, sånt händer.
Igår hade jag lite kul med Photoshop hemma hos Katarina och bestämde mig för att förvandla henne till en vampyr. En av The Volturis. ;)


Avslutar ca en månads kapitel

Jo, det är så sant som det är sagt. Min dagbok som jag fick i julas är nu fyllt av anteckningar och det finns inte en sida eller ens en rad lämnad kvar tom. Det känns vemodigt på något sätt. Undrar om det alltid kommer kännas så här? Att färdigställandet av en dagbok både är ett slut och en ny början?
Jag tvivlar på att jag missat att nedteckna ens en dags händelser. Så jag är alltså säkrad. Mitt liv, mina möten, mina känslor och upplevelser är förevigade. Jag kan pusta ut och lägga undan min tankefyllda dagbok på ett säkert ställe, där den inte försvinner ifrån. För helt och hållet säkrad är jag ju inte. Mina minnen är bara papper. Papper som kan brinna, som kan rivas i tusen bitar och som kan -jo, möjligheten kvarstår ju - slarvas bort. Jag ska skydda mina dagböcker som om det gällde mitt liv. Förhoppningsvis kommer det inte behövas och jag låter nog en aning dramatisk men det är ju faktiskt mitt liv det gäller. För vad är mitt liv om inte minnen, intryck och tankar?

"Jaaadå... "

Gissa vad jag spelar på pianot? Jo - reggea! REGGEA! Nu är det ju också så olyckligt att jag helt enkelt glömt att öva tills idag - som jag lovade. Hoppas innerligt att min pianolärare inte hittar hit till den här bloggen för jag planerar att ljuga för honom.
När vi sitter där klockan tre idag vid de fina elektroniska pianona kommer han fråga: "Har du nu övat?" och då kommer jag svara honom: "Jaaadå" SÅ AVSLÖJA MIG INTE OM NI TRÄFFAR HONOM!
Men jag har ju faktiskt övat. Eller rättare sagt så har jag plågat mig själv med den enda reggea-låten jag har inlagd på min mobil. Så reggea-gunget har jag, och jag hör det - heeeela tiden. Musiken behöver inte vara på längre.
 

Godmorgon - Prickig katt

Skriver ett litet kort inlägg innan jag sticker till skolan, det är ju meningen att jag ska vara en aktiv bloggerska. Jag ska bara tipsa om en liten sida som jag blivit en aning kär i!
När jag, Anna och Josse var i Göteborg för ett tag sedan var vi efter en lång, strapatsfull shoppingdag på väg till Espresso House. Jag var säker på vilket håll det låg mot - trodde jag ju. Vi kom helt fel, men om jag inte lett oss iväg skulle vi ju inte fått syn på den här fina skylten. Vi började skratta åt den.
För någon dag sedan hittade jag till "Prickig Katts" webbshopp. Vad söt den är! Glad att vi gick fel. http://prickigkatt.se/shop/

Los Gigantes - My Love

Jag saknar Teneriffa. Kommer att tänka på att vi människor, eller i alla fall jag, är så otroligt flexibla. På en vecka blev Los Gigantes mitt hem. Kanske inte just hotellet, väldigt flott men inget speciellt - inte tillräckligt genuint för att det skulle lämna några djupare spår. Men folket där - både de som bodde där och turisterna, de små gatorna med mysiga caféer och resturanger. Den avslappnade atmosfären. KLIMATET. Perfekt klimat, inte alldeles för varmt men tillräckligt för att man skulle svettas i blus och shorts. Under den korta tiden som tillbringades på ön blev mitt hår tjockare, min hy fetare och min sommargarderob större.
Men det är inte semesterkänslan som jag saknar. Det är platsen i sig. Särskilt det där som inte var så turistigt. Naturen var underbar - särskilt Teide och vägen upp till Teide. Det blev kallt jättesnabbt och barren på träden såg tillsammans ut som gröna, glödande hårtofsar.

"The Ghost of Corporate Future"


Te, kärleksmums - några meningar tillägnade mina vänner

Är inne på min tredje kopp te, efter det blir det sånt capuccino-pulver till det varma vattnet istället. Prov imorgon. Känns inte bra. Kärleksmums. Känns bra.
Jag ska bara avsluta det här inlägget med en hyllning till mina underbara vänner. Ni är bäst och jag älskar er. Jag skulle inte klara mig utan er! Ni gör min vardag till helg och helgen till en fest.

Tankar kring radio, tv och musik

Saker som melodifestivalen, mtv, rix fm och the voice har under en längre tid inte intresserat mig alls. Intresserar mig fortfarande inte särskilt mycket. Kanske att jag igår såg på melodifestivalen, men bara för att Salem Al Fakir var med. Han lyckades bra dessutom! Vad glad jag blev!

Kanske att jag ibland på morgonen kan, ett pyttelitet tag innan jag beger mig iväg till skolan, med ett öra och ett öga medan resterande kroppsdelar fortfarande sover, lyssna och kolla på The Voice morgonprat från tv:n eller ha MTV på i bakgrunden. Men bara för att jag inte orkar ta mig upp ur soffan och sätta på min egna, älskade musik. Och ibland, när jag är riktigt trött, kan det vara en aning befriande att lyssna på någonting ytligt. Tidigt om morgonarna orkar jag inte försöka vara unik och speciell eller ens att tänka. Jag lyssnar aldrig på Rix Fm längre. Särskilt inte på Rix Morron zoo (eller vad det nu kallas). Om ni någonsin lyssnat på det där vidriga morgonprogrammet behöver jag nog inte förklara varför mer grundläggande.

Så - varför denna bitterhet? För jag är ju faktiskt bitter. Bitter för att jag inte vill att någon radiokanal ska bestämma vilken musik jag ska lyssna på. Var vecka sitter några få människor och väljer ut låtar som sen spelas om och om igen på radio och tv. Det kallar jag hjärntvätt. När det finns ett hav av musik och underbara, långt mer talangfulla artister än de som spelar på radio! Omg vi har ju knappt några vettiga radiokanaler som inte är censurerade - inte av staten - utan av pengar, pengar och makt.

Förutom att jag avskyr tanken på att inte välja vilken person jag ska vara, vilken musik jag ska gilla - så älskar jag det genuina. En kille eller tjej sittandes med en gitarr eller vid ett piano och sjunger och spelar någonting de själva skrivit - eller i alla fall en låt som de haft någon medverkan i och med skapandet av låten. Det är då som deras verkliga talang framkommer. Jag har inte emot att ta in lite andra intrument - men digitala popiga, skräniga trummor och annat ger mig bara huvudvärk. Melodifestivalen brukar ju vara värst med sånt. Ofta sjunger artisterna ju inte ens live utan har sin röst förinspelad så att de "ska kunna dansa". Så att de ska slippa sjunga på riktigt säger jag!

Texterna i musiken tycker jag också är väldigt, väldigt viktigt. 99% av all musik måste ju ändå handla om kärlek. Underbart. Men det är alltid likadant! Antingen är det en "göra-slut-sång", "vi-har-precis-blivit-tillsammans-och-jag älskar-dig-så-sång" eller en "jag-är--över-dig-sång". Planlöst. Utan djup. Ytligt. Jag tvivlar på att ens majoriteten av artisterna som sjunger om detta faktiskt har varit med om det de sjunger om i texten. Det är ju bara opersonligt. Vad hände dessutom med kärleken till vänner, familj och alla de där andra känslorna som faktiskt inte är så hemskt obetydliga som de kan verka? Vanliga händelser i livet, dock inte utan intryck i din själ. Känslan efter att man har nått sitt mål, jag menar verkligen lyckats med något - det är en av mina favoritkänslor. Varför skrivs det så sällan om det? Sitt husdjur? Många älskar sina husdjur! Varför inte?

Dessa stereotyper! Kan vi inte slänga stereotyper i soptunnan! Alla borde vara och borde leva. Vi är alla olika. Vi är alla individer, väldigt olika - väldigt lika. Hur kan man placera in folk i fack på grund av hudfärg och ursprung - ens enligt intressen? Alla som gillar hårdrock måste inte vara håriga pojkar och män med urtvättade gamla t-shirts. Alla som gillar mode måste inte vara ytliga och prata skit.

Så är det. Ville bara påpeka det.


Morgon-scones!

Idag vaknade jag klockan kvart i tolv av att telefonen ringde precis bredvid sängen. Inget vidare trevligt sätt att starta dagen, men jag blev klarvaken på bara någon sekund.
När jag kom ner i köket var jag sugen på någonting så jag tänkte först baka pannkakor. Det blev scones istället. Det är så roligt att baka så där spontant! Jag tror att mitt nyfunna intresse för bakeri (även fast scones är någonting av det enklaste man kan göra) har kommit från Josse, Annas och mina fikastunder var vecka. Då måste någon av oss som sagt baka, och att "tvingas" till det sådär är ganska bra. Det är precis som med mitt tecknande - om jag inte känner att jag måste göra det pallar jag bara inte. Inte för att det är tråkigt, men med skolan och så mycket annat så måste jag få en liten push för att förtsätta med mina intressen.


Bilder

Vi satt faktiskt ute ett litet tag under fikat idag. Då var det en dam med brödbitar som lockade till sig en flock med fiskmåsar. Fiskmåsarna blev galna! Anna och Josse gillar inte fåglar. Inte alls. Jag var mest rädd för att jag skulle få en fågelskit på huvudet...
Efter det blev det strandpromenad. Kanske inte världens längsta promenad men det var kallt som tusan! Så vi letade runt efter kaféer som var öppna. Det enda var Grand verkade det som. Men Grand är riktigt mysigt! Där satt vi med varm choklad en stund och snackade och löjlade oss med min kamera. Vad ska man säga? En kamera kan vara en väldigt, väldigt rolig grej.
Josse

Anna


Ensam och hyperglad

Det är underligt att det inte verkar finnas något motsatsord till deprimerad. Jag menar - "glad" och "lycklig" räcker liksom inte. Om man bara är riktigt glad, så att man blir helt tillfälligt lycklig - vilket ord ska man då använda för att beskriva det? Ett ord.

Jag har väldigt underliga humörsvängningar. För någon timme sedan var jag trött i kroppen och irriterad på allt. Nu är allting underbart. Jag har nyss avslutat mitt individuella danspass runt i huset, nu har jag hög musik som mycket väl kan störa folket som bor i huset bredvid vårt. Ha en underbar, underbar, magisk kväll!!!


Innan-fika-kort-inlägg

Skriver ett kort inlägg innan jag ger mig ut för att fika med dessa två tjejerna! :D Det ska bli riktigt roligt. Älskar fika. Det är så otroligt fint väder idag med solen som lyser på snön. Hoppas på bra bilder! :D


"You've been looking for someone to believe in..."

Höjer Razorlights "Wire to Wire". Har kommit på en ny synonym till musik - stödpelare.

Snöoväder

Lyssnar på "Editors" och njuter att kolla ut på den vackra snön. Det börjar ljusna och de vita flingorna fortsätter falla. Alla klagar, men jag älskar det! Kanke inte alltid lika mycket - t ex om man tvingas vara ute i kylan. Men jag gick hem i snöovädret igår och så farligt var det faktiskt inte.
Tycker dock lite synd om de med bilar, fast i och för sig så kan de inte klaga heller. Egentligen inte. För det är onödigt att klaga på någonting som man kan göra så lite åt som vädret. Det fanns snö innan det fanns bilar, right? Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Åka pulka, kanske?

Vackra dagböcker

Som ni kanske vet - förutsatt att ni har läst ett tidigare inlägg om just det här - så skriver jag dagbok. Ca en gång var/varannan dag antecknar jag ner flera sidor av mina tankar och beskrivningar av händelser. Jag vill minnas allt!
I alla fall så fick jag min nuvarande dagbok i julklapp (ni kan se det i ett inlägg i december månad) och märket dagboken kommer ifrån heter "Paparblanks". Gick in på deras hemsida och kollade och jag blev kär i nästan alla dagböckerna! Det är helt sjukt, men efter exakt en månad idag, så ser jag att min fina dagbok håller på att ta slut - redan (!!!). Dagböckerna från Paperblanks  är extremt stilrena och underbara. Kreativa och snygga. Dessutom verkar de vara väldigt hållbara. Ett litet problem är bara att de INTE VERKAR EXPORTERA DAGBÖCKERNA TILL SVERIGE! Så jag måste helt enkelt komma över dessa vackra, underbara dagböcker på något annat vis. Det finns en del anteckningsböcker och dagböcker från "paperblanks" på Akademiebokhandeln, men utbudet är väldigt litet. Letar febrilt runt på nätet efter internetbutiker som säljer dessa böcker! :D


Muffinsbak!

Jag älskar muffins! Och igår fick jag tillfälle att inviga min nya muffinsplåt som jag också köpte igår. Oj, så länge jag velat ha en sån plåt! Utan den blir ju muffinsen alltid platta, lika goda, men FULA. ;)
Idag blev det fika loss med mina muffins hemma hos Anna. De här fikastunderna har blivit lite av en tradition, jag har vant mig vid dem, och jag är rädd att jag skulle bli galen om jag inte fått prata ur mig i alla fall en gång per vecka. Det finns verkligen ingen bättre situation att helt öppna sig, bli djup, bli galen, som under en fika! Visst, det beror ju också på människorna man fikar med, och jag kan då inte komma på många som slår Anna och Josse.
<3

Morgonmusik - Dreaming

En liten Spotify-playlist som jag döpt till "Dreaming" eftersom jag tycker den är lite drömsk. Inte precis Erik Grönwall eller Lady GaGa på den (inget ont mot stackars Erik), men den är riktigt bra om jag får säga det själv! :D Hoppas ni har en riktigt soft morgon och får en mycket bra dag!
Dreaming


Bild tagen ur flygplansfönstret på väg från Teneriffa.

RSS 2.0