Totalt lat

Likt så många andra söndagskvällar. Söndagar är för mig SLAPP. Men blir det oftast inte ändå eftersom jag alltid skjutit upp läxor och annat jag borde ha gjort före i helgen till just den här, lata eftermiddagen. Dumt, dumt och just väldigt dumt...
Men jag muntrar upp mig med att säga att det faktiskt inte bara är jag som gör samma misstag. Hur uppmuntrande det nu egentligen är kan man ju fråga sig. Saker som borde vara gjorda är fortfarande ogjorda i vilket fall.
Bli inte som jag, please. Stackars nästa generation med såna idioter som lärare i så fall.

Köpgalen

Underbar dag. Var på höstmarknad på Fredriksdal museum och köpte bland annat röda chips, örhängen med gubbar på, skorpor med mintsmak, en bok från 1853... Säger bara en sak. I WILL BE BACK FOR MORE.


Nikon D3000

Yippiiiie! Har äntligen köpt en systemkamera, precis som jag snackat om så himla länge. :D Nikon D3000 blev det, den har varken Live View eller Videofunktion men tar underbara bilder. Älskar verkligen den. :) Nu ska jag bli en riktig fotograf haha ;) Önskar bara vädret varit lite bättre det här gråa är så tråkigt när man precis fått en ny kamera :( Menmen - sunny days will come! ;Dnikon d3000


Till minne av dig

Du ljuva sommar, alltid så full av minnen. Du är saknad.

En otrevlig överraskning

Först luktade jag det, sen såg jag det. Sen dampade jag som den tosing jag är. Jag ska aldrig, och tro mig, ALDRIG släppa in den hunden i mitt rum någonsin igen! Kissa får hon göra ute.

Något nytt

Något nytt från Gina Tricot. Älskar den. Men det är en lös tråd som jag inte vågar dra i mitt på den, aj aj. Används med leggings och vitt långt linne.
 

Pianot med en själ

Idag är det pianospelande. Sakta men säkert går det framåt. Jag kan inte hjälpa att längta efter ett likadant elektroniskt piano som de har på Dunkers, där jag spelar. Känslan blir en helt annan än när man spelar på mitt väldiga, antika, svarta piano här hemma. Mitt piano är nämligen så ostämt ett piano kan bli och varför vi aldrig bara tar och ringer till en stämmare som kommer hem och fixar det på nolltid är ett mysterium för mig. Något som gör att jag istället börjar föredra ett piano (som egentligen inte ens är ett riktigt piano i ordets sanna mening) med fejkat ljud, som förresten aldrig behöver stämmas, framför ett gammalt, hederligt piano med ett väldigt invecklat och inte så elektroniskt inre. Såna pianon har en själ. Men just nu är den själen lite ringrostig bara.


Lösningen på allt

Googla. När jag var lite väl besvärlig med frågor kring bloggen gav min rätt så irriterade kompis mig det här rådet. Något jag inte ens övervägt. Slå in några ord på sökmotorn; och VIPPS! så finns allting där, rakt framför näsan på dig. Så om du har ett problem - vad som helst - vänta med att besvära andra och GOOGLA. Internets gåva till oss alla.


Bloglovin

Så! Tyckte det var bäst att marknadsföra mig själv lite till att börja med ;) Jag har bara skrivit ett inlägg men okej. Du kanske tyckte det inlägget var så pass intressant så att du bestämde dig för att du nu vill följa vartenda steg jag tar. Varsegod. Här har du chansen.
Följ min blogg med bloglovin

Nu har allting börjat

Ny blogg. Ny skola. Ny start.
Tänkte att det äntligen var dags att göra någonting av med det här bloggandet, och jag tänker inte ens flytta mina gamla inlägg från min förra blogg hit. Här är den i alla fall om någon känner för att läsa om mitt förra liv: http://emelie-vendela.blogspot.com/
Inte för att jag har något hemskt förflutet, jag är ganska nöjd med hur mitt liv blivit det senaste året. Men nu känns det som om allting tagit en ny början på ett sätt. För några veckor sedan började jag gymnasiet, något som är en ganska stor förändring från min förra skola. Ganska stor - mycket stor. Campeon ligger mitt i stan med gångavstånd till det mesta, och här är det brist på, till det goda, mycket som förekom på min förra skola som låg i (ta inte illa upp nu alla gantoftare) i en liten håla på landet. Ta rasism och förstörelse som två utmärkta exempel.
Jag tycker också det har blivit dags med att ta tag i alla de där drömmarna jag velat förverkliga, som t ex att lära mig spela gitarr, komma i bra fysisk form, köpa en riktigt bra systemkamera, bli en hejare på att teckna, ta dramakurser och bli en riktigt aktiv bloggare. Ingen kan stoppa mig.
Så till slut - välkommen till min blogg. Hoppas ni trivs nog för att komma tillbaka.jag



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0