Varbergs kurort - kort inlägg

På Varbergs kurort. Någon spelar jättefin livemusik och sjunger "Halleluja". Vill inte se vem, för då måste jag dit i badrock och blött hår. (A) Det är underbart här.

Grattis syster - Jason Mraz "Mr. A-Z"

Lyssnar på Jason Mraz skiva Mr. A-Z. Köpte den till Julia som förresten fyllde 13 år igår. :) GRATTIS SYSTER.
I alla fall så visste jag att han är en av hennes favoritartister, så därför köpte jag skivan.
Nu sitter jag själv och lyssnar på den efter att ha rippat låtarna till datorn. Tycker vääääldigt mycket om den, fastän jag aldrig riktigt lyssnat på Jason Mraz. Har alltid ansett hans låtar tråkiga. Trevligt att vidga sina vyer och ändra sin negativa inställning om en artist till en lite positivare. :)

Här är två av mina favoritlåtar från albumet:


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com


In the Arms of the Angel

Plötsligt började jag sjunga på den här vackra låten, vilket är en aning konstigt eftersom jag inte hört den på ca ett halvår. Den är på just nu, och jag kan omöjligt komma ihåg varför jag slutade lyssna på den.

Sarah McLachlan - In the Arms of the Angel

En så sorglig låt.


Meningen med livet..? Lycka?

Enligt Christer (filosofilärare) är meningen med livet lycka. Att känna lycka, att vara lycklig. I alla fall enligt de flesta. Men vad är då lycka för mig?
Jag tror att jag vet det - svaret är vänner. Eller - om vi ska specifiera det ytterligare - att se mina vänner lyckliga. Hur mycket det än kanske låter som en klyché - så är det faktiskt sant. Jag försöker inte få mig själv att framstå som något slags helgon eller liknande.
Om jag ser mina vänner skratta, le eller liknande då blir jag glad. Så glad så att jag känner lycka.
Jag har funnit mig själv titta igenom gamla kort på mina vänner där de lett och sett glada ut - innerligt glada. En sån bild gör min dag. Ett sånt leende i verkligheten kan få vilken tyngd jag än kanske bär på inom mig den dagen - att lösas upp. Försvinna. Bli lätt som en ballong.
Jag tror inte jag är den enda som kan definiera lycka på det här viset. Att se andra lyckliga kan få en att glömma sina egna problem. Att hjälpa andra likaså.

Jag struntar i att ni två inte anser den här bilden särskilt smickrande. Den är fortfarande en av mina absoluta 
 favoritbilder. :)

Tanja och Memme :)


Julstämning på Sofiero

Igår var det julmarknad på Sofiero. Det var inte så mycket marknad, alltså saker man kan köpa. Men bara den dagen så hade de tänt över 2500 marschaller över hela parken. Det var sjukt mysigt och man fick en sån trevlig julkänsla när man gick där med ljus kantat gångarna runt parken.
Ljusshowen på slottet var också väldigt fin. Vi gick in i slottet och de hade återskapat rummen efter då olika drottningar, prinsessor och kungar bott där. Det var så mysigt alltihopa. I resten av rummen hade de gjort fint med ljus, granar och utställningar på olika sätt.
Allt som allt tände de över 6000 marschaller sedan öppningen av marknaden.

I LOVE JULMARKNADER <3

sofiero slott ljusspel


eld

Roligt ^^


Ledig dag

Vaknade tjugo i ett idag och insåg med panik att jag måste springa iväg till bussen en kvart senare för att spela piano. Inget kaffe, ingen frukost. Nästa vecka ensembelspel. En perfekt chans att för mig att visa upp mina skills på pianot. Säger vi. Haha. ;)

Bilden tog jag i lördags på väg till min bror Jerry.

Otroligt coolt - en hjälte

http://www.tackfilm.se/?id=1258933070928RA62

"The City" + Orinoco Flow

Sitter här i morgonrock och kollar på "The City". Det får mig faktiskt att längta lite till New York, det är liksom ett ställe man vill se på riktigt.
En till sak som jag inte förstår är hur människor i det programmet alltid håller sig så fräscha och perfekta. Jag menar - jag får finnar, ibland går jag runt helt skabb hemma. Men det är ju tv vi snackar om.

Här kommer Vitamin String Quartets cover av Enyas "Orinoco Flow". :) Hoppas ni alla får en underbar dag.


Days

Två alldeles underbara dagar har det varit. Jag måste erkänna att mycket är vädrets förtjänst. Sol och skönt i luften - en riktig vinnare. :) Man blir så glad.
Idag var det öppet hus på Campeon, där jag var som "klassrumselev". Det enda vi gjorde var att sitta där och se intresserade ut, men det var en ganska najs start på dagen, och dessutom får vi ju kompledigt på måndag. ^^

Efter öppet hus fikade jag, Josefine och Anna-Sofia på Espresso House i norra hamnen. Riktigt mysigt, och jag fattar inte riktigt vad vi skrattade åt alla gånger men vi skrattade hela tiden. :)

Sen blev det thai-mat och tårta hos Jerry eftersom Won fyllde 26 år. Jerrys katt Woody är en riktig fegis - den sprang och gömde sig när jag kom nära den! Ser jag verkligen så läskig ut? :O

Momma (farmor) träffade jag också idag. Hon är världens bästa farmor. <3

Here are some pictures


New Moon - äntligen sett den

Har nyss kommit tillbaka från att ha sett New Moon, och jag måste bara säga att jag inte förstår alls vad de där idiotiska kritikerna snackar om, men de gillar väl bara riktigt konstiga filmer ändån, så. New Moon var fantastisk så lyssna inte på någon som säger annat, skaffa dig en egen uppfattning. :) Ville bara påpeka.
Och Taylor, Taylor, Taylor..! Vad mer ska jag säga! Jag är Team Jacob hela vägen kan jag bara upplysa er om. Skjut mig inte Edward-fans, men jag tycker Jacob är både snällare och snyggare än Edward. Taylor är en fantastisk skådis, och jag måste erkänna att jag tvivlade lite på att han skulle kunna bära upp rollen som Jacob. Men det gjorde han - och han gjorde det riktigt bra. Han behöver heller inte måla dit sina muskler med smink som Robert behövde.
Okej, nu ska jag sluta prata om saker som är twilightrelaterade här i bloggen, eller i alla fall försöka. Kanske musiken, lite. JAG ÄR INTE BESATT

Espresso House

Idag satt jag, Anna-Sofia och Josefine och fikade i över tre och en halv timme (!!!). Det var riktigt trevligt, vi pratade och pratade - så varför skynda? :) Det får vi göra om! <3

N E W M O O N

Panik. Dåliga recensioner. Hoppas att jag inte blir alltför besviken. Jag skulle gett ut länken här men vill inte förstöra andras förhoppningar, jag hoppas och tror fortfarande att den är bra. Jag är fortfarande superglad över att den har premiär imorgon. Ingenting kan förstöra mitt humör idag. Faktiskt.


Undersökning - internetmobbing

Jag ska skriva ett skolarbete om internetmobbing och hade gärna velat ungeför hur utbrett mobbing över nätet är. Skulle ha gjort en liten ruta där man kunnat klicka ja eller nej men sitter i skolan just nu och har inte riktigt tid. Ni som ser det här kan väl bara skriva "ja" eller "nej" helt anonymt? Det hade varit jättehjälpsamt. Tack på förhand :)

Fy

Vilken chock. Jag spelade in mig själv på video på datorn när jag redovisade - och fyfan vad hemsk jag låter! Min röst låter som om jag håller för näsan och jag har en konstig dialekt och är helt enkelt - irriterande. Hemskt, hemskt, hemskt, hemskt... och jag har ingen aning om vad jag ska göra åt det.


Om och om och om igen...

Gått igenom mitt föredrag om te om och om igen... Så många gånger att jag själv behöver lite te eftersom jag nu fått ont i halsen och i huvudet av mitt eget pratande.

Te

Jag ska troligtvis redovisa om te på onsdag. Är lite sent ute men whatever nu har jag i alla fall valt ämne ^^ Det är den svåraste biten.
Jag lånade hem fyra teböcker från biblioteket idag. Kenneth, vår svenska/kommunikationslärare sa att man skulle ta något ämne man är intresserad av och vet en del om. Men räcker det inte med att man tycker det, typ... smakar gott? Lite fakta, fem minuter! Det kan väl inte vara så förbaskat svårt.

I alla fall så läste jag en del i böckerna på biblioteket och i bussen på väg hem. Visste ni till exempel att te kan användas för att främhäva och dämpa vissa smaker i mat på samma sätt som vin, den enda skillnaden är att det är väldigt svårt att välja fel tesort till maten? Eller att te druckits i Kina i över 4000 år, och att det inte först nådde Europa förrän på 1600-talet? SE! Det är ganska intressant med te ändå!

Kolla in dessa häftiga handgjorda teblommorna som blommar ut när man sätter dem i hett vatten! :D Så underbart att dricka te som är så här fint.


Taget från hemsida Pekoe Tea


Godnattvisor

Känner det dåliga samvetet komma smygande. Borde ha ringt min fina farmor idag, jag måste verka alldeles likgiltig inför att jag inte hunnit hälsa på henne de senaste veckorna. :( Förlåt Momma.

Jag är jättetrött. Det är konstigt, men det känns som om min kropp ställer in sig på att det är olika tider att gå och lägga sig på när det är skoldag nästa morgon och ledig dag nästa. Ganska praktiskt. Igår kände jag inte för att sova förrän klockan var fem på morgonen (i för övrigt tiden då jag brukar vakna en vanlig morgon) och idag är jag jättetrött fastän klockan bara är tio. Jag sov mina timmar i natt så det kan inte ha med det att göra.
I vilket fall - vad är det att reflektera över egentligen? Det är okej att vara uppe sent på helgerna men det är det inte på vardagarna - om man inte vill somna på lektionerna, förståss, vilket jag varit nära att göra ibland.

Godnatt, men först - lite musik.
PS
Alla fem låtarna är unika och underbara. :) Tryck bara på den lilla trekantiga playknappen.


MusicPlaylistRingtones
Music Playlist at MixPod.com


Julmarknader! :D

Något utav det bästa med att julen närmar sig är alla julmarknader. Jag älskar att gå runt i kylan och titta på alla sakerna och äta julgodis. Det är så stämningsfull och mysigt. ^^ (Med undantag från när det ösregnar. Inte kul.)
Här är två julmarknader jag troligen ska gå på :) Sofieros julmarknad och Fredriksdals julmarknad.
Ska ni gå på några julmarknader i år?

"Nu sover Sorg"

"Nu sover Sorg och nu sover Skratt
och alla stjärnorna sova.
Men jag som vakat så mången natt
har ingen längtan att sova.

Jag måste vänta en stund och se
om inte något ska hända,
om inte någonting stort vill ske
förr'n natten lupit till ända."

Får rysningar så bra den här dikten är, skriven av Nils Ferlin! Den är dessutom så otroligt passande till den här stunden, då jag efter att ha sett "2012" på bio sitter uppe helt hyper och verkligen inte känner för att lägga mig - det är faktiskt något utav det sista jag vill göra just nu.
Jag vill inte sova - natten är minst lika trevlig som dagen. Det kanske låter konstigt men ljusen tycks lysa mycket starkare nu, just för att mörkret är mer påtagligt än om dagen. Natten är värd att utforska - och en mycket sen lördagskväll verkar vara den perfekta tidpunkten till att göra just det.

Så jag väntar med att säga Godnatt. Kanske att det kommer upp någonting väldigt trevligt att skriva om här lite senare, jag väntar på det precis som Nils Ferlin tycktes göra många år tillbaka i tiden. På Någonting.

New Moon - The Score

Ser fram emot New Moons "The Score"-album mer än jag såg fram emot soundtrack-albumet. Om det är någon som inte visste det så är "The Score" skivan med den instrumentala filmmusiken på, den som spelats in med orkester. Filmmusik är till och med vackrare än "vanlig" klassisk musik enligt mig, och jag har nyss smyglyssnat på New Moons och det låter riktigt bra!! :D
Smyglyssna du också här
Nedan är en låt från Twilights "The Score"
Jag tror New Moon "The Score" kommer ut samma dag som filmen har premiär, den 20 November.

Rökelse



2012

Idag ska jag se 2012 på bio. Jag tror den är riktigt bra, jag brukar gilla Roland Emmerich filmer. Och vad tror jag om jordens undergång 2012, eller i alla fall mänsklighetens? Tja, om jag trott på det skulle jag nog varit mer än lite panikslagen just nu - varför studerar jag om jag inte har någon framtid? kommer det bli smärtsamt när jag dör? hjälp, jag måste hitta på så mycket innan 2012!
Så svar "Nej" jag tror verkligen inte att världen kommer gå under år 2012.
Det är ju ett faktum att den kommer gå under någon gång i framtiden, på grund av oss eller inte, det är säkert, men under min livstid - Nja, troligtvis inte. Det finns viktigare saker att oroa sig över än en gammal förutsägelse av Maya-indianerna, helt seriöst. Hahahaha, hoppas jag inte får äta upp de där orden senare! Haha. xD

Vänner + fredagsmys

Vi hade jättekul igår kväll, jag och Emelie. Det var längesedan vi snackade så mycket. Förutom att snacka tände vi också rökelse, drack te och lockade håret (Emelie lockade både sitt eget hår och mitt - så fint det blev:) ). Senare blev det riktigt fredagsmys med familjen, och tv och pizza såklart.




Andrew Bird

En annan artist vars musik jag nu börjar bli besatt av. Andrew Bird. När han tar upp fiolen händer något magiskt, helt seriöst!
Första gången jag hörde en av hans låtar var det inte något speciellt, men efter några att spelat genom några av hans låtar ett antal gånger... Han är så otroligt talangfull. Lyssna. Ta in.


Somedays + unofficial video

Sitter och försöker lära mig Regina Spektors låt "Somedays" på pianot. Tycker är riktigt vacker. Här nedan är låten med en video som inte är gjord till låten egentligen, men den passar väldigt bra. Älskar videon lika mycket som låten eller kanske lite mer.
 

Sommaren 2009...

Sitter här och tittar igenom bilder från sommaren och kan inte låta bli att längta tillbaka. En så fin sommar det var det här året, så många vackra och soliga dagar. Tänkte i några inlägg skriva och visa bilder från några speciella sommarminnen jag kommer minnas. Bilderna är tagna med min kamera på mobilen som inte är så bra. Men minnen värda att komma ihåg fångades i alla fall, och det är det viktigaste.

Vackra sjön efter att vi besökt Skånes Djurpark. Sjön jag har så många minnen från enda sedan den tidiga barndomen. Den här gången var det en varm eftermiddag. Solen sken så vackert. Vi bestämde oss för att bada, fast det var inget planerat. Jag, min syster Julia och mammas pojkväns barnbarn Amanda och Matilda hade riktigt kul, även fast Amanda glömt badkläder och badade i bara linne och trosor. Hur svårt var det inte att fånga oss alla på bild när vi hoppade från bryggan? Våra mobilkameror var så sega. Men till sist lyckades vi ändå, och jag som redan då var riktigt fotointresserad men bara inte hade råd med en systemkamera sprang runt med mobilen och tog bilder på landskapet. Den här bilden är en utav de där bilderna, bra med tanke på att det bara är en sketen 5-megapixels kamera på min mobil. Riktigt bra dagar, och oftast dagar som man inte trodde skulle bli så lyckade, är speciellt såna dagar man vill spara för evigt.

Lyssnar på

Det jag lyssnar på just nu.

Höstbild

En bild jag tog för en/två månader sedan. Tänkte den kunde ge lite värme. Den blev dock lite väl grön efter redigeringen... Menmen. :) Vi säger att det var meningen. Den ska vara så. Innovativt. Nyskapande. ;P

Svin-spruta = feber

Sitter här och mår inte så jättebra. Känner mig en aning febrig och har varit ovanligt slö hela dagen. Vaknade ett antal gånger i natt av att jag av misstag lagt mig på armen där jag tagit sprutan. Usch. Men jag antar att jag föredrar det här framför svininfluensan..? Dessutom har jag hört folk som fått mycket värre biverkningar av vaccinet än vad jag har. Det är bara att bita ihop och kura ner sig i fotöljen med skissblocket.

Bild

Hittade den här bilden som jag tog i somras med min halvbra mobilkamera. Får mig att tänka på skogen.

Please, don't leave me <3

Antalet besökare går neråt ju mindre jag skriver, vilket är ganska självklart. Men det är möjligt att det blir en pytteliten paus i bloggandet fram tills på onsdag, eftersom jag har riktigt mycket i skolan att hinna med. Hoppas ni inte överger mig fram tills dess <3

Ångest

Ångest över matteprovet på tisdag. Ångest över redovisningen på måndag. Mitt eget fel att jag låtit det gå så här långt såklart, jag hade kunnat ha gjort sakerna idag eller i fredags. Eller tidigare än det till och med. Men nej, för jag är en sån förbaskad tidsoptimist. Någon gång vetat att du har miljoner saker att göra men ändå hittar en förbaskat bra anledning till varför du inte borde göra något utav dem just nu utan istället skjuta fram det en dag, två dagar, tre dagar, en vecka...?

Marabou Sensation

Lite reklam här, men jag LOVAR JAG FÅR INTE BETALT. Jag har inte tillräckligt många besökare för att ta betalt! ^^ JAG ÄLSKAR MARABOUS NYA CHOKLAD SENSATION SOM JAG VANN PÅ VÄLA KÖPCENTRUM IDAG! :D :D :D
Det finns två nya smaker - Toffee Walnut och Yoghurt Rasberry. Föredrar själv Toffee Walnut eftersom jag har en liten känsla emot bär i choklad. Men den är ändå god. :) Try it! Hihi. Bara ett litet tips.

Beautiful Day

Vitamin String Quartets version av "Beautiful Day".

Nu blir det att jag ska duscha och sen ska jag se på "Sky Captain and The World Tomorrow" som går på femman klockan halv elva. Med i den väldigt bra och välgjorda filmen spelar bl a Gwyneth Paltrow, Jude Law och Angelina Jolie. :)

Nice day

God morgon! :D Nej, nu ska jag inte vara på det viset. Klockan är snart halv tre, självklart vaknade jag inte alldeles nyss. Men jag har fortfarande pyjamas på mig. Riktigt skönt med helg!


Norah Jones nya stil..?

Ni kanske redan vet det, men Norah Jones nya album "the Fall" kommer ut den 17 november. Jag är ett gammalt Norah Jones-fan och kan inget annat än att lägga märke till den förändrade attityden i musiken, den är mycket mer "svängig" än den brukade vara. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det - jag älskar ju hennes gamla, softa låtar så mycket. Jag minns hur jag tog med hennes skiva "Come Away With Me" och spelade på bildkonstkursen när jag fortfarande gick på den, och hur vår bild/konstkurslärare sedan sa att alla våra tavlor var "Norah Jones-aktiga" eftersom vi lyssnat på Norah Jones medan vi gjorde dem. Gamla tider.
Men om jag nu slutar vara nostalgisk och tänker mig själv som en nyupptäckare av hennes musik - gillar jag det? Kanske. Det är väl ganska bra. Skillnaden är heller inte särskilt framträdande, men den finns där. Hmmm... tål och funderas över.
Här nedan är en gammal låt av henne och sedan en ny, vad tycker du om hennes förändrade musikstil? Förnyande på ett bra sätt eller att föredra det gamla?


Då - låten "Come Away with me":
(live)

Nu - låten "Young Blood": (lite dålig ljudkvalite)

Gitarr :D

YES! :D Äntligen har jag beställt en gitarr från cabom.se. Är superglad (A) Nu kan jag äntligen uppfylla min dröm att kunna kompa på gitarr.
Gitarr

"Quote" om att inte vara perfekt

Skönaste dagen på veckan blev ännu skönare när vi fick gå hem innan ens första lektionen var slut, klockan 09.05 var vi fria att sticka. Klart så måste man ner till stan ändå igen sen för att äta och träffa en kompis, men det gör inget. Den här veckan har varit så otroligt bra.
Över till något helt annat.
Ibland känner jag att jag inte duger, att det alltid finns folk som är bättre på att vara älskvärda än jag, och livet går inte alltid som jag tänkt mig och det är verkligen inte perfekt. Men saken är den att det i slutändan inte gör någonting, att det som är operfekt i mitt liv kanske mycket väl kan vara just det gör det perfekt, konstigt nog.
Här kommer ett litet "quote" eller det är väl mer som en dikt. Jag hittade den på Google, så det är ingenting jag kan ta åt mig äran för, och jag vet inte vem som skrivit det, men det är så himla smart. Det är så verkligheten är.

Für Elise

En av alla tiders mest kända pianolåtar. En låt jag alltid hatat tills dess att Tanja spelade den på sitt piano, som i för övrigt låter underbart nomatterwhat man spelar. Efter det började jag älska den, för det är en väldig skillnad mellan att höra klassisk musik i verkligheten och med högtalare.
Sen började jag själv lära mig den på piano, och jag måste erkänna att jag fortfarande har svårt att spela två olika melodier med två händer på samma gång, men det går framåt.
Den fantastiska med den här låten tycker jag ändå är att den stannat kvar och spelats flitigt så pass länge - kan vi säga samma sak om de nya poplåtarna på radio som spelas några veckor och sen glöms bort? "Für Elise" (av Beethoven för övrigt om det fanns någon enstaka som inte visste det) har en sån enkel melodi, men ändå är det någonting med dem som har fått generation efter generation att spela den.
Man blir faktiskt besatt av den här låten, och Tanja har den till och med som melodi när dörrklockan ringer.
Så mitt musiktips idag blir något tidlöst, men fastän det kanske inte något de flesta tonåringar skulle välja att lyssna på. Men man ska alltid vara öppen för nya intryck - ny musik. Nja, väldigt gammal musik då.
För er som ändå har lite svårt att ta till sig piano är här en lite nyare version av Für Elise på gitarr av Fredrik Larsson. Nästan lika underbart som på piano.



NEW MOON BILJETTER

Jag erkänner att jag känner mig lite lame när jag går i hundratals andra bloggares fotspår och skriver om mina New Moon biljetter. Men det är ju underbart! Fick de sista biljetterna (ok, finns några enstaka utspridda i salen, tror jag) till premiären den 20:onde november och jag blev jätteglad. Visst, det hade varit väldigt skoj att gå på förhandsvisningen den 19:onde, men den tjugonde har ändå alltid varit det officiella datumet och jag skulle kunna hoppa så högt som till taket så glad jag är. :)
Hur mycket ser ni fram emot New Moon?
NEW MOON BILJETTER

FÖRSTA SNÖN! :D + "Winter Song"

Den här vinterns första snö. Otroligt underbart. Jag blir så glad av snö - lika glad som jag blir av solen när den tittar fram. Det är en så trevlig omväxling från allt regn och grått.
Om ni träffat mig nu skulle ni märkt mitt glada humör på ett sätt som är svårt att visa på bloggen - jag säger att jag är jätteglad i alla fall, och att jag blir lika glad av sol. Föreställ er då hur jag blir när det ligger snö och skimrar i skenet från SOLEN? Jag blir alldeles euforisk! Jag skuttar runt på moln! Det är som om jag käkat svampar eller något (inte den vanliga champinjonen då xD).
Ok, nu när jag flummat iväg lite här så jag kan ju lika bra bjuda på en fin låt om som innehåller båda orden "snö" och "vinter". Det är en duett med två av mina favorit singer/songwriters, Sara Bareilles och Ingrid Michaelsson. Ni har säkert hört den, och ni kommer älska att höra den igen. Till den är det lite fina bilder på snö. :) Otroligt passande.


Jag äger varken rättigheterna till varken låten eller bilderna, det får någon annan trevlig person ta äran för. :)

Jag i elva ord

Jag i elva ord enligt min bästa vän Emelie K.

blommig (gillar blommiga kläder och saker med blommönster i största allmänhet)
trevlig
tjatig
lite blyg
förvirrad
snäll
annorlunda
(på ett bra sätt)
dunkare/kreativ (ordets ursprung: Dunkers kulturhus)
lat
grubblande
omtänksam
<3

Liten skiss

Skissade av ett fotografi från en foto-tidning. Oj, det var verkligen längesedan jag tecknade... Lite ringrostig. Hade glömt hur roligt det faktiskt är. Man är så koncentrerad och tänker inte på någonting annat, för om man missar någon viktig detalj och sen lägger skuggor på bilden kan ens långa arbete helt förstöras. När man tecknar kan gå flera timmar utan att man ens märker det. I början är jag ofta på väg att ge upp, men att fortsätta jobba och se hur teckningen växer fram sakta men säkert - det är en underbar känsla.
Bakom skissen en tavla jag målade för ca 1 år sedan.

Regina Spektor - Ballad of a politican

Jag fattar inte hur hon kan få "shake what your mama gave you" att passa in i en vacker låt, och också låta vackert. Kom över den här låten igår - Ballad of a politican. Värd att lyssna på. :)

Creating new music - kind of

Idag skapade jag musik på pianolektionen ^^. Bara improvisation under tjugo minuter, och det är så nära låtskrivning man kan komma. Love it. Jag kan inte påstå att jag var särskilt duktig på det, men skoj var det. :D Vill förresten köpa en gitarr, det hade varit riktigt häftigt att kunna spela gitarr, och mycket mer praktiskt eftersom det är lite svårt att ta med sig mitt stora, antika piano någonstans. Min syster är grym på gitarr, hon kanske kan lära mig lite.
Här är ett par bilder på min syster då hon spelar gitarr. :)
GitarrGitarr


Fler bowlingbilder :)

Bowling
BowlingBowling

Svart och vit


Från bowlingen i söndags, min bror Jerry och hans flickvän Won. Är de inte söta? :)

Morgonmusik - "Foot of the mountain"

Morgonmusik är idag A-has "Foot of the mountain" som jag i denna stund lyssnar på, på Vh1. Videon är riktigt bra men den gick visst inte att bädda in från youtube, så här är låten i alla fall med en bild.
Jag gillar verkligen den här låten, men vet tyvärr inte så mycket om bandet. Låten är i alla fall riktigt skön. :) Enjoy.
 

Alltid i sista minuten

Skulle gärna velat säga att anledningen till att jag sitter uppe så här pass tidigt INTE är för att jag INTE gjort läxan och därför INTE måste kompensera det genom att knappt få någon sömn, och jag hade älskat att säga att jag ALDRIG är ute i sista minuten med skolgrejer. Självklart måste jag ljuga för att kunna säga det. Har nyss gått med i facebook-gruppen "Vi som alltid är ute i sista sekunden, fast vi hade gott om tid från början."
Spelade förresten bowling igår med min pappa, syster, bror och hans flickvän. Det var riktigt kul, fastän jag förlorade. Sen åt vi pizza, fast först var jag ju tvungen att välta min och systers pizza upp och ner på golvet. Jag hoppas verkligen pappa städat, för vi var så illa tvungna att äta ändå...

RSS 2.0